Huolto- ja korjaamopalvelut

Moposportin Mopohuollolla on omat verkkosivut, joiden avulla löydät huolto- ja korjaamopalveluista lisätietoja sekä voit lähettää tarjouskyselyn. Siirry sivuille tästä.

Huoltopisteemme sijaitsee myymälöidemme yhteydessä. Olemme erikoistuneet maahantuomiemme mopojen, mönkijöiden ja moottoripyörien huoltoihin ja korjauksiin, mutta suoritamme huoltoja myös lähes kaikille muille merkeille. Määräaikaishuoltojen lisäksi teemme sylinterien porauksia, kiertokankien vaihtoja, kierteiden korjauksia, renkaiden vaihtoja irtovanteille ja paljon muuta.

Voit pyytää huollostamme yhteydenottoa / tarjousta sähköisen lomakkeen avulla, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Huomaathan, että emme suorita rekisteröityihin ajoneuvoihin minkäänlaisia virityksiä.Kun tuot tai lähetät sylinterin ja kampiakselin työstettäväksi, puhdista ja pakkaa osat huolellisesti. Likaisten osien puhdistamisesta veloitamme ylimääräisen maksun. Lisäksi huonosti pakatut komponentit voivat vaurioitua kuljetuksessa. Muista myös, että kovakromi/Nicasi -sylinteriä (kiiltävä ja kova kromipinta) ei voi porata.

Sylinterien poraaminen

Poraus käsittää sylinterin porauksen seuraavaan mahdolliseen naarmuttomaan ylikokoon, hoonauksen ja kanavien viimeistelyn. Irroita sylinteristä vanhat tiivisteet, mahdolliset sylinterinkannen pinnapultit sekä säätö- / läppäventtiilit (esim. YPVS, ATAC ym.). Porauksen jälkeen asennetaan uusi mäntä. Männän uusiminen ja poraus lisäävät tehoa 30-50% kuluneeseen sylinteriin verrattuna. Jos vanhassa sylinterissä on vain vähäisiä naarmuja, se voidaan kunnostaa hoonaamalla ja asentamalla uudet männänrenkaat. Halutessasi poraamme sylinterin niin suureksi kuin haluat.

Pikapalvelu

Kiireellisissä tapauksissa voit hyödyntää pikapalveluamme. Pikapalvelu on tarkoitettu pienten korjausten, kuten renkaanvaihdon tai porauksen, nopeaan hoitamiseen. Soita ja varaa aika pikapalveluun huoltomme puhelinnumerosta 010 315 1130 ennen kuin tuot ajoneuvon.

Hinnaston ja lisätietoja löydät kotisivuilta www.mopohuolto.fi.